Craiova: Cinci bărbați reținuți, după ce au devastat un autoturism și au lovit pasagerii acestuia

0

În dimineaţa zilei de vineri, 6 iunie 2020, polițiști din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj au reținut 5 bărbaţi cu vârste cuprinse între 19 şi 31 de ani, toţi din Craiova, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe, distrugere şi ameninţare.

Din cercetările efectuate până în prezent, poliţiştii doljeni au stabilit faptul că, în ziua de 2 iunie 2020, cei în cauză, în cartierul Craiovița Nouă, au oprit în trafic un autoturism în care se aflau 3 bărbaţi cu vârste cuprinse între 30 şi 35 de ani, din Craiova, pe care i-ar fi agresat fizic, provocând totodată distrugeri autoturismului în care persoanele lovite se aflau.

De asemenea, poliţiştii au efectuat 4 percheziţii domiciliare, la locuinţele persoanelor bănuite de comiterea infracţiunilor respective, fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor obiectele contondente care ar fi fost folosite la comiterea faptelor.

Astfel, în baza probatoriului administrat în cadrul dosarului penal, poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore 5 bărbaţi cu vârste cuprinse între 19 şi 31 de ani, toţi din Craiova, bănuiţi că ar fi participat la altercaţia din data de 2 iunie 2020.

La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Craiova, precum şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here