În atenția publisherilor români: O agenție de monetizare vă oferă venituri mai bune decât Google AdSense

0
In atentia publisherilor romani - O agentie de monetizare va ofera venituri mai bune decat Google AdSense

Da, recunosc, titlul e cam bombastic dar asta tocmai pentru că puțini publisheri știu că există o soluție de monetizare care plătește mai bine decât Google AdSense. Dacă ești un publisher (ziar online, forum, blog, site de specialitate) știi foarte bine câte costuri și efort intră în a crea conținut de calitate și a aduce un volum bun de trafic pe site. Pentru toate astea ai nevoie să generezi venituri din site. Afișarea de bannere publicitare este o soluție des folosită de editori, dar din păcate în România mulți dintre ei nu știu sau nu pot să-și maximizeze veniturile. Agenția de monetizare trafic Creste te ajută să faci asta.

Pentru publisherii care nu au trafic enorm opțiunile pentru a monetiza traficul și conținutul nu sunt foarte numeroase. Unii lucrează doar cu Google AdSense și poate și cu o soluție de publicitate nativă. Asta pentru că soluțiile de monetizare mari, care plătesc mai bine, impun o limită minimă de trafic care nu e ușor de atins.

Asta face ca mulți editori să fie nemulțumiți de veniturile aduse. Sute de mii de afișări publicitare lunare aduc doar câteva sute de lei venit lunar. În plus reclamele sunt de multe ori de calitate slabă, nemulțumindu-i pe cititori. Există și soluții mai avansate pentru creșterea veniturilor, dar asta implică competențe tehnice: instalarea unui ad-server, teste A/B pentru a determina cele mai bune locuri pentru integrarea reclamelor, creșterea gradului de vizibilitate, punerea în conformitate cu standardul TCF v2 etc.

Ca publisher, problema e că, pe de o parte, veniturile publicitare generate sunt mici, iar pe de altă parte că de multe ori nu ai competențele tehnice în echipă pentru a optimiza veniturile. Agenția Creste are soluția de monetizare care îți garantează că primești prețul maxim pentru afișările publicitare 100% din timp.

Agentia Creste are solutia de monetizare

Cum funcționează soluția noastră de monetizare? Dacă lucrezi doar cu AdSense, afișezi doar ce îți trimite AdSense. Noi folosim o tehnologie franceză custom, pe care am adus-o în România și pentru care avem exclusivitate, care te conectează automat la câteva zeci de platforme de monetizare, printre care și AdSense. Apoi scoatem la licitație afișările tale și întrebăm toți partenerii cu care lucrăm cât vor să liciteze. Cine plătește cel mai mult primește afișarea. În acest fel creștem RPM-ul și veniturile tale.

Instalarea este ușoară și simplă. Avem inclusiv un plugin dedicat pentru WordPress. Toată munca de optimizare și maximizare a veniturilor o facem noi, în platformă, ca tu să te poți concentra pe ce faci cel mai bine: să creezi conținut de calitate și să crești traficul. La sfârșitul lunii noi ne oprim un comision din veniturile pe care ți le aducem. E cel mai bun model de colaborare, pentru că suntem direct interesați să îți creștem câștigurile. Cu cât îți generăm mai mulți bani, cu atât câștigăm și noi mai bine. Dacă nu-ți facem treabă bună, nici noi nu câștigăm din asta.

Soluția noastră este disponibilă pentru toți editorii din România care vor să crească veniturile publicitare, să monetizeze mai bine traficul și să câștige mai bine decât ce le oferă Google AdSense, indiferent de traficul lunar. Aruncă o privire peste articolele noastre, peste ghidul de instalare și apoi completează formularul de înscriere. Te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a începe să-ți optimizăm veniturile publicitare!

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here