E 100 LEGAL! Află cum poți lua locul casei pentru a face tu cotele la pariuri online!

0

Știai că poți pune un pariu cu cineva din America sau din Australia, pe Internet? Da, este ca și cum ai paria împotriva unui prieten care spune că FCSB va lua campionatul anul acesta, de exemplu. Stabiliți miza pariului, iar un al treilea prieten, și el de față, ține banii pe care îi dă câștigătorului când campioana Ligii I este stabilită matematic.

Tot așa este și pe platforma de Betting Exchange, doar că dispar restricțiile impusă de distanța dintre eventualii pariori. Nu e nevoie ca ei să fie față în față. Poți paria împotriva oricui și oricine poate paria împotriva ta, cu condiția să vă întâlniți pe aceeași platformă online. Casele de pariuri dispar din ecuație, iar cotele sunt stabilite de cei care pariază.

Un alt avantaj este că poți miza pe absolut orice, din moment ce se găsește cineva care să intre în joc. Vrei să pui pariu că se vor înscrie fix șapte goluri în România vs Suedia? Intri pe site și propui pariul. Cu siguranță că mai mulți microbiști se vor grăbi să pună „contră”. Desigur, șansele tale de câștig sunt mici, dar și dacă e să câștigi… Locul prietenului care „ține” banii e luat de platformă, contra unui comision.

Despre pariurile de tip betting exchange s-a scris pe larg pe site-urile de specialitate și te sfătuiesc să citești mai multe articole, pentru că trebuie să te familiarizezi cu câțiva termeni pe care nu îi întâlnești în cazul pariurilor online clasice.

De exemplu, cine pariază „Pro” un eveniment pune pariu pe „Back”, cota apărând pe coloana albastră. Eventualul câștig este cota înmulțită cu miza, iar jucătorul riscă doar miza pusă în joc.

Cine propune un pariu „Contra”, pune „Lay”, cota apărând pe coloana roz. Eventualul câștig este suma completată drept miză, iar jucătorul riscă miza înmulțită cu cota. Pentru a fi acceptat pariul, valoarea cotei de pe coloana albastră trebuie să fie mai mică decât cea de pe coloana roz.

Pe lângă faptul că poți paria pe cote corecte, care nu sunt manipulate de interesele caselor de pariuri, principalul avantaj al „bursei de pariuri” este că ai posibilitatea să închizi pariul oricând, iar din această facilitate se poate naște o adevărată strategie „speculativă”. Totul este să ai răbdare și fler, ca să anticipezi desfășurarea meciurilor.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here