Accident pe strada Ana Ipătescu din Târgu Jiu: beat și cu permisul anulat, a intrat pe contrasens

0
Accident pe strada Ana Ipătescu din Târgu Jiu: beat și cu permisul anulat, a intrat pe contrasens

În seara zilei de duminică, 17 ianuarie 2021, un bărbat, de 47 de ani, din Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ana Ipătescu, din municipiul Târgu Jiu, din direcția strada 9 Mai către strada Unirii, a intrat în coliziune cu un autoturism condus din direcția opusă, de către un bărbat, de 61 de ani, din Târgu Jiu.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorilor auto, a unui bărbat, de 48 de ani, din Târgu Jiu şi a unei femei, de 58 de ani, din Târgu Jiu, pasageri în cele două autovehicule.

Cu ocazia testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ în cazul conducătorului auto de 61 de ani, iar în cazul conducătorului auto de 47 de ani, a rezultat o concentraţie de 1, 04 mg/ l alcool pur în aerul expirat, acesta figurând în bazele de date cu permisul de conducere anulat.

Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului şi care are permisul de conducere anulat.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here