Jandarmeria Gorj recrutează candidați pentru Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza”

0

Inspectoratul de Jandarmi Județean Gorj recrutează candidaţi pentru a participa la concursul de admitere organizat de Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”.

Tinerii absolvenți de liceu, interesați de o carieră în Jandarmeria Română, se pot înscrie până la data de 11 iulie 2021, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, prin completarea cererii – tip de înscriere, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail resurseumane@jandarmeriagorj.ro, în raport de domiciliul / reședința înscrise în cartea de identitate a candidatului.

Candidaţii recrutați pentru specializările ”Drept” și ”Ordine și siguranță publică” pot participa la concursul de admitere la o singură specializare / program de studii universitare de licență din cadrul unei singure facultăți.

Pentru detalii referitoare la condițiile și criteriile de recrutare, procedura de admitere, numărul de locuri aprobate pe facultăți, formularele și documentele necesare completării dosarului de recrutare și alte date de interes, accesați:

http://www.jandarmeriagorj.ro/index.php/cariera/anunturi/scolarizare-in-institutiile-mai-2018

Pentru înscriere precum şi pentru obţinerea informaţiilor utile cu privire la concursul de admitere în Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza”, contactaţi personalul specializat din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Tudor Vladimirescu” Gorj (municipiul Târgu Jiu, strada Calea Bucureşti, nr. 9H, jud. Gorj, cod poştal 210141, tel: 0253/213523 interior 24535).

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here