AIESEC Craiova a sărbătorit 28 de ani de existență

0

Sâmbătă, 6  iulie 2019,  a avut loc aniversarea a 28 de ani de existență a orgaizației de studenți AIESEC Craiova. Evenimentul s-a desfășurat la restaurant Cafe-Teatru Play  și a reușit să strângă atât membrii si alumnii cat si internationalii din cadrul proiectelor de vară.

Aniversarea a reprezentat un prilej pentru ca membri sa cunoască alumni de succesc ce au avut un impact major asupra localului. Cu această ocazie mai multe generații s-au revăzut dupa o lungă perioadă de timp.

Invitații au petrecut cei 28 de ani și au făcut schimb de impresii într-o atmosferă plăcută, astfel ajutând la crearea de noi idei pentru a oferi societății o schimbare.

AIESEC Craiova s-a înființat pe data de 4 iulie 1991 iar în decursul anilor au existat numeroase schimbări în bine din multe puncte de vedere, unul dintre ele fiind educația.

AIESEC desfășoară numeroase proiecte care încurajează educația non-formală, creativitatea și schimbul de experiențe dintre elevii și studenții craioveni  și voluntarii internaționali. Organizația de studenți este prezentă în peste 126 de țări și teritorii având ca și scop dezvoltarea abilităților de leadership.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here