Amanet Bucureşti şi împrumuturi de zeci de mii de lei în condiţii avantajoase

0

Oare, o fi existând persoană care să nu fi trecut în viaţa ei pe la amanet? Pentru mulţi amanet București a reprezentat sintagmă magică în clipele în care nu mai erau bani de chirie sau de utilităţi.

Ce faci iarna, când ai în apartament doi copii sensibili sau bătrâni friguroşi şi rişti să nu mai ai bani de căldură? Cu frigul nu este de glumit. Oamenii trec adesea prin multe crize în viaţa lor şi multe dintre ele au rolul să îi călească.

Este toamnă şi toată lumea face cumpărături din piaţă să îşi umple cămara de bunătăţi, iar tu rămâi în pană de bani şi te gândeşti ce vei face la iarnă. Despre aceste situaţii vorbeam, când am înclinat să cred că nu este persoana care să nu fi trecut pe la amanet sau pe la „Muntele de piețate”, cum am citit eu într-un roman.

Oamenii sunt obişnuiţi cu acele case de amanet la care te duci cu bijuterii şi pleci cu câţiva bănuţi, să ajungă de azi pe mâine cu mari economii.

Amanet Bucureşti şi-a diversificat serviciile însă în funcţie de nevoile clienţilor. De pildă, compania serioasă Autokredit a observat că oamenilor le trebuie mai mult de câteva sute de lei, cât primeau în schimbul bijuteriile şi atunci a decis că este timpul să accepte următoarele bunuri de la oameni:

– autoturisme. Maşinile care sunt funcţionale pot fi transformate în bani mulţi de care posesorii lor să se bucure, având o lună de graţie. Nu se putea o facilitate mai mare ca aceasta.
– betoniere. Să zicem că a venit iarna, nu se mai lucrează pe şantiere şi în calitate de deţinător al unor maşini şi utilaje pentru construcţii ai rămas fără bani. De ce să ţii betonierele degeaba că poate nici nu ai un garaj special pentru ele? Autokredit.ro are spaţii bine amenajate unde maşinile clienţilor stau la adăpost şi sunt bine păzite.
– camioane, furgonete, microbuze, mijloace de transport bune şi grele care stau nefolosite în anumite perioade ale anului şi tot atunci, deţinătorul lor rămâne fără bani.
– tractoare, combine şi alte maşini şi utilaje agricole. Iarna nu este nimic de secerat şi combina poate nu are niciun adăpost special unde să fie ferită de umezeală. Dacă ai nevoie de bani, de ce nu o duci la amanet, mai ales că după achitarea banilor în care se include şi comisionul, o poţi lua acasă?

Autoturismele se pot vinde, în cazul în care te-ai decis să renunţi la maşină şi să nu mai ai grijă comisionului la data scadentei.

Pentru toţi românii este bine că pot fi aduse la amanet şi electronice şi maşini, fiindcă nevoia de bani este din ce în ce mai mare.

Toate informaţiile se găsesc pe site-ul oficial al companiei, inclusiv faptul că aceasta funcţionează cu acte în regulă, este de încredere şi a fost autorizată de Banca Naţională să ofere împrumuturi urgente.

Banii acordaţi în schimbul maşinii diferă în funcţie de numărul de kilometri şi de starea şi anul de fabricaţie al maşinii, iar comisioanele în funcţie de suma oferită.
Pentru a ajuta oamenii care au nevoie de cât mai mulţi bani, în mod paradoxal, comisioanele sunt mai mici pentru sumele mai mari.

Miile de clienţi ai societăţii sunt 99% mulţumiţi şi apreciază următoarele aspecte ale colaborării cu Autokredit.ro:

1. Comunicarea transparentă. Condiţiile amanetării sau vânzării sunt precizate clar de la început, contractele sunt formulate cu claritate şi nu sunt lungi, astfel că toţi clienţii au timp să le citească şi să le semneze după lectura acestora.

3. Împrumutul este dat pe loc în schimbul maşinii.

2. Maşinile se află în deplină siguranţă, fiindcă parcarea este păzită şi se află sub sistem de monitorizare video performant, în plus, toate au un spaţiu acoperit, nefiind lăsate sub cerul liber.

4. Cu 2 zile înainte de data scadenței, reprezentantul societăţii sună respectuos, să îţi amintească acest lucru şi să te asigure că nu există riscuri şi că dacă doreşti să vinzi maşina, te vor ajuta cu drag.

Cu această echipă alături nu te simţi stresat, ci te simţi în siguranţă şi mult mai puternic. Ei sunt cei care îţi recuperează maşina, în cazul în care ai amanetat-o unei alte firme şi nu ai mai putut plăti la timp. O fac din omenie şi să te ajute, fiindcă: nu percep comisioane mai mari, ci dimpotrivă, mult mai mici şi îţi oferă o perioadă de graţie de o jumătate de lună.

Admir societăţile care înţeleg oamenii aflaţi în dificultate şi îi ajută în cel mai dezinteresat mod cu putinţă.

Sper că ţi-am dat vestea cea bună sau dacă ştiai că poţi amaneta maşina şi diferite utilaje, ţi-am făcut curaj, prezentându-ţi aceşti oameni de excepţie care doresc să îţi facă viaţa mai frumoasă şi să te ajute să le asiguri confortul celor dragi.

Oricât ar fi viaţa de grea, nu uita că se găsesc soluţii, important este să le cauţi şi să ai încredere în tine şi în toţi oamenii de încredere din jurul tău!

Intră şi tu pe site-ul companiei care îţi oferă cel mai avantajos credit în schimbul maşinii, să te convingi că va fi bine, dacă îţi vei aduce maşina la amanet în acest loc!

Pe site, un operator este dispus să vorbească direct cu tine pe chat, datele de contact sunt la dispoziţie, să nu uităm de formularul de contact pe care îl poţi completa şi trimite.

În mod sigur că în ziua în care vei lăsa maşina la amanet, dacă este foarte bună, vei pleca acasă cu zeci de mii de lei şi îţi vei rezolva toate problemele.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here