Doi pompieri mehedințeni au participat la Campionatul de Atletism şi Cros al MAI 2021, desfășurat la Târgu Jiu

0

Doi pompieri din cadrul ISU Mehedinți au participat la Campionatul de Atletism şi Cros al Ministerului Afacerilor Interne, ediția 2021, care s-a desfășurat la Târgu Jiu.

În cadrul competiției organizate, în perioada 21-24 septembrie 2021, au luat startul cei mai buni atleți din toate structurile Ministerului Afacerilor Interne.

Cei peste 150 de participanți și-au etalat performanțele sportive, în cadrul a 23 de probe, luptând pentru a obţine un loc pe podium. La competiție, din cadrul ISU Mehedinți au participat doi pompieri, lt. col. Bratu Adrian și plt. Deliu Marius.

Bratu Adrian, a reușit să se remarce și de această dată, obținând medalii de aur la ambele probe la care a participat: viteză 100 metri și săritura în lungime.

Anul acesta, lt. col. Bratu Adrian s-a întrecut la categoria peste 45 de ani și a demonstrat și de această dată că este simplu să reușești atunci când deții atributele esențiale: dorință, perseverență, forță și rezistență.

De-a lungul anilor, performanțele fizice ale ofițerului au fost recunoscute, rezultatele muncii depuse fiind pe deplin răsplătite.

A deținut titlul de campion la diverse categorii, reușind să obțină numeroase medalii, atât la concursurile naționale, cât și internaționale.

Plt. Deliu Marius a reușit să obțină locul 7, la proba de viteză 100 metri, categoria de vârstă sub 30 de ani. Rezultatul este unul foarte bun, având în vedere că la această categorie competiția este acerbă. Deliu Marius a depus un efort susținut în ultimele luni pentru stingerea numeroaselor incendii, care s-au manifestat pe raza raionului de intervenție al Stației Vânju Mare, subunitate unde deține funcția de Șef Gardă de Intervenție, fiind înlocuitorul comandantului.

Pregătirea lui fizică se poate cuantifica în numărul sutelor de misiuni la care a participat în sprijinul semenilor, pentru limitarea pagubelor materiale, multe dintre acestea fiind asigurate din timpul liber.

Îi felicităm pe colegii noștri pentru rezultatele obținute și ne mândrim cu ei!” – a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Mehedinți, Cpt. Raluca Tîrcă.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here