Percheziții în Olt și Dolj, într-un dosar de trafic de droguri

0
Percheziti in Olt si Dolj

Marți, 12 octombrie 2021, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, împreună cu procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Olt, au efectuat patru percheziții domiciliare, în județele Olt și Dolj, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc, deținere de droguri de risc pentru consum propriu și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Din cercetări efectuate de oamenii legii a reieșit că, începând cu anul 2020 și până în prezent, trei bărbați ar fi comercializat droguri și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, în județul Olt.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, două pungi ce conțin material vegetal uscat, de aproximativ 150 de grame, 36000 de lei, un pistol cu bile din plastic și un cântar electronic.

25 de persoane au fost conduse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, în vederea audierii.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. La percheziții au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here