Tânăr cu certificat verde aparținând altei persoane, depistat de jandarmii vâlceni

0

Un tânăr în vârstă de 27 de ani se afla într-o agenție de pariuri sportive din Râmnicu Vâlcea. În acel moment jandarmii desfășurau o acțiune de control, în vederea prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2 și de verificare a respectării măsurilor de prevenție.

Persoana în cauză a prezentat jandarmilor un certificat verde, însă acesta nu se aștepta să-i fie cerut și actul de identitate. În momentul în care s-a legitimat, forțele de ordine au constat că certificatul COVID prezentat  este al altei persoane.

Condus la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Vâlcea, acesta a recunoscut că certificatul aparține unui cunoscut de-al său.

Oamenii legii au întocmit documentele specifice pe numele tânărului acestea fiind predate Poliției Râmnicu Vâlcea pentru continuarea cercetărilor.

Jandarmeria Vâlcea recomandă tuturor persoanelor să respecte prevederile legale privind restricțiile impuse pentru prevenirea și combaterea virusului SARS-CoV-2 și să nu se expună la riscuri, pentru sănătatea lor și a celor dragi.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here