Olt: Accident rutier la Negreni – o femeie și doi copii au ajuns la spital

0

Sâmbătă, 29 septembrie 2019, în jurul orei 21.00, o femeie, de 39 de ani, din Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Național 65, în localitatea Negreni, din direcția Slatina către Pitești, într-o curbă la stânga a pierdut controlul volanului și a părăsit partea carosabilă, unde a intrat în coliziune cu un cap de pod. Șoferița era însoțită de doi copii, de 1 an și 8 ani.

La locul evenimentului rutier au intervenit pompierii de la Stația Scornicești, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Olt. La sosirea echipajelor, autoturismul se afla în afară carosabilului, în șanț, iar femeia aflată la volan și un copil în vârstă de opt ani se aflau blocați în autoturism.

Șoferița nu purta centură de siguranță și deasemena, cei doi copii nu erau transportați în dispozitive de fixare în scaun. Pompierii de la descarcerare au acționat cu accesoriile din dotare pentru calarea autoturismului, deconectarea bornelor bateriei și extragerea victimelor.

Femeia prezenta traumatism cranio-facial și suspiciuni de fracturi la membrele superioare, copilul în vârstă de opt ani prezenta suspiciune de fractură femur strâng, iar celălalt copil, de un an, nu prezenta urme vizibile de traumă. Atât mama cât și cei doi copii au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Oamenii legii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Polițiștii rutieri vă reamintesc faptul că folosirea centurii de siguranţă este obligatorie. Ataşaţi-vă centura de siguranţă înainte de plecarea la drum, vă poate salva viaţa în caz de accident!

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here