Depistat de jandarmii din Segarcea la braconaj

0

În urma unei acțiuni pe linia combaterii braconajului cinegetic, un bărbat de 39 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a fost depistat de un echipaj de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dolj – structura Segarcea, în timp ce se afla la vânătoare, în mod ilegal.

Bărbatul a fost depistat în noaptea de 22 ianuarie 2022, în jurul orei 03.30, pe fondul de vânătoare nr. 26 Goicea, și a atras atenția echipajului de jandarmi prin utilizarea unui  dispozitiv tip proiector în încercarea de a prinde vânatul existent în zonă, iar în urma controlului autoturismului a fost găsit și câine din rasa ogar, interzis la vânătoare.

Câinele a fost predat în custodie unui angajat al fondului de vânătoare, iar pe numele persoanei în cauză s-au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”practicarea vânătorii cu lațuri, ogari sau metiși de ogari” și ”vânătoarea la lumina farurilor sau a dispozitivelor de iluminare”, documente ce au fost înaintate structurilor abilitate pentru continuarea cercetărilor.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here