Accident rutier: coliziune frontală între Galiciuica și Băilești

0

Sâmbătă, 5 februarie 2022, Poliția Orașului Băilești a fost sesizată, prin apel telefonic la 112, cu privire la faptul că, pe DJ 561 D, între localitățile Galiciuica și Băilești, a avut loc un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care din primele cercetări, au stabilit că, un autoturism condus pe DJ 561D, între localitățile Galiciuica și Băilești, de un tânăr de 20 de ani, din Băilești, a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat de 69 de ani, din Giubega.

În urma evenimentului rutier, din păcate, conducătorul auto de 69 de ani și o femeie, pasager în autoturismul condus de acesta au decedat.

De asemenea, conducătorul auto, de 20 de ani, a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cauzei decesului celor două persoane.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here