Patru excavatoare achiziționate cu fonduri europene au ajuns la Compania de Apă Oltenia

0

Luni, 14 februarie 2022, la Compania de Apă Oltenia au ajuns patru excavatoare pe pneuri, de 45 CP, achiziționate cu fonduri europene în cadrul ”Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Dolj, în perioada 2014-2020”. Cu aceste utilaje, Contractul DJ-PR-01 Procurare și furnizare echipamente a ajuns la final.

Contractul DJ-PR-01 Procurare și furnizare echipamente a fost adjudecat de SC GRĂDINARIU TRUCKS SOLUTIONS SRL, la o valoare de 3.770.952,00 Lei (fără TVA), iar societatea câștigătoare a livrat Companiei de Apă Oltenia cinci excavatoare pe pneuri 45 CP, o macara de mare tonaj, un excavator pe șenile 120 CP și trei excavatoare pe șenile 25 CP.

Durata contractului este de 32 de luni, din care 8 luni furnizare, montaj și punere în funcțiune a echipamentelor și 24 de luni perioada de garanție, timp în care societatea va asigura asistența tehnică, întreținerea și reparațiile utilajelor, dacă este cazul.

***

Investițiile cuprinse în „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Dolj, în perioada 2014-2020” reprezintă un efort de a asigura un grad apropiat de 100% de acoperire cu servicii centralizate de apă și apă uzată în zona de operare a Companiei de Apă Oltenia, pentru îmbunătățirea condițiilor de viață a populației județului, beneficiari direcți fiind 355.405 locuitori. Acestea sunt împărțite în 22 contracte de execuție lucrări și 5 contracte de furnizare echipamente.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here