Peste 150 de elevi din Oltenia și-au desenat ȘCOALA MEA CEA MAI FRUMOASĂ!

0
ȘCOALA MEA CEA MAI FRUMOASĂ

Inițiator și coordonator proiect: Gogu Neagoe, caricaturist oltean, membru al Asociaţiei Caricaturiştilor Profesionişti din România și membru al Asociaţiei Internaţionale de Arte Plastice din Germania, UNESCO.

Concursul de creație plastică “ȘCOALA MEA CEA MAI FRUMOASĂ!” este organizat de Gogu Neagoe în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt. Evenimentul și-a desemnat câștigătorii, iar lucrările lor vor fi expuse în holul ISJ Olt.

Evenimentul cultural “ȘCOALA MEA CEA MAI FRUMOASĂ!” este desfășurat la Slatina, iar ISJ OLT va premia copii artiști – ca semn de recunoaștere a valorii și importanței lor.

Premiile în bani, trofeele și diplomele, vor fi înmânate de caricaturistul Gogu Neagoe. Expoziția conține lucrările unor copii cu vârste cuprinse între 6 și 16 ani. În total, la concurs au fost înscrise 157 de lucrări, iar cele mai bune sunt premiate.

Premiile Salonului de creație plastică “ȘCOALA MEA CEA MAI FRUMOASĂ!”

  • Marele premiul + Trofeul “ȘCOALA MEA CEA MAI FRUMOASĂ!”: DEFTA MARIA ADRIANA, din Rusănești, Olt.
  • Locul I + Trofeul: TEODORASCU ELENA IULIA, din Dobrosloveni, Olt.
  • Locul II + Trofeul: MĂICAN IOANA, din Bâlteni, Olt.
  • Locul III + Trofeul: MARIA LUCIAN IONUȚ, din Osica de Jos, Olt.
  • Menţiuni + Trofeul: SMĂRANDACHE ELENA MONICA, din Osica de Jos, Olt.
  • Menţiuni + Trofeul: MOGOȘ MARIA LUIZA, din Mărunței, Olt.
  • Vernisajul Salonului “Şcoala mea cea mai frumoasă” de la Slatina şi festivitatea de premiere sunt programate joi, 17 martie 2022, ora 14:14, la Inspectoratul Școlar Județean Olt. Premiile, trofeele și bani vor fi ridicate individual de către elevii premianți, sau de către reprezentanții legali ai unităților şcolare.

PREMIILE “ȘCOALA MEA CEA MAI FRUMOASĂ” sunt în valoare de: 1500 lei + Trofee diplome. 157 de lucrări s-au înscris pentru concursul școlar de desen cu tema: “Școala mea cea mai frumoasă” împreună cu 100 de caricaturi portrete.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here