Alimentarea cu apă potabilă întreruptă în Craiova – 8 aprilie 2022

0

SC Compania de Apă Oltenia SA anunță întreruperea alimentării cu apă potabilă în municipiul Craiova, vineri, 8 aprilie 2022, în intervalul orar 11.00 – 16.00, în vederea înlocuirii unui compensator la conducta de apă, în zona N. Romanescu – ICIL.

Vor fi afectați de oprire utilizatorii din cartierele Popoveni, Romanești (de la Parc până la ieșirea din Craiova), 1 Mai (de la str. Dimitrie Gerota până la ieșirea din Craiova) și perimetrul cuprins între străzile Siretului, Progresului, Alexandria, Tismana, Poienii, Râului, Popoveni, Moldova, Muntenia și Siretului.

Compania de Apă Oltenia S.A., prin laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcțiune a sistemului. Atenționăm utilizatorii de apă potabilă din zonele menționate că, din cauza manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calității apei potabile din punct de vedere al turbidității şi culorii. La apariția acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here