PEDALĂ ÎN BĂNIE 2022 – concurs de cross country marathon

0

După o pauză generată în contextul pandemic, concursul de MTB “Pedală în Bănie” revine cu o nouă ediție. Cele două trasee, variate și provocatoare, pregătite de organizatori, îi vor purta pe concurenți din Craiova până pe potecile din pădurea Bucovățului. Startul se va da sâmbătă, 4 iunie 2022, iar pentru cei interesați s-au deschis deja înscrierile.

Asociația Ride Racing Team Ciclism Craiova, în parteneriat cu Primăria Municipiului Craiova, RideShop Craiova, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Dolj, JCI Craiova, Decathlon, Inspire Cinema, Squirt, Yakima, cu sprijinul SP Tools România, Electroputere Parc Craiova, Nosce Consulting, Kineto Plus, Europe Direct, Taifi Consulting, Buff, ATM Truck&Service, organizează „Pedală în Bănie 2022”, un concurs de cross country marathon ce se va desfășura sâmbată 4 iunie 2022, în județul Dolj.

Start-ul este programat la ora 10.00, de pe esplanada Sălii Polivalente, din municipiul Craiova, iar finish-ul va fi în localitatea Bucovăț. Concurenții au la dispoziție cele două trasee tradiționale – tura scurtă de 25 km și tura lungă, de 55 de km și, pentru prima dată, organizatorii oferă posibilitatea posesorilor de biciclete electrice să concureze la secțiunea e-bike, ce se va desfășura pe traseul lung.

Înscrierierile on-line sunt deschise până marți, 31 mai 2022, ora 12.00 sau până la momentul epuizării locurilor disponibile. Participanții completează formularul online, accesând un link AICI.

Taxele de participare pentru traseul lung, traseul scurt și E-Bike race pentru concurenții care se înscriu în perioada 1 – 31 mai 2022 sunt: 50 lei pentru adulți și 30 lei pentru copii între 14 și 18 ani. În ziua concursului, în limita locurilor disponibile, se mai pot face înscrieri, taxa fiind de 80 lei.

Toate detaliile legate de concurs sunt disponibile pe pagina de Facebook „Pedală în Bănie.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here