Bărbat din Bistreț reținut pentru violență în familie – ar fi amenințat și lovit socrul

0
imagine- ARHIVĂ

Poliția Rurală Rast a reținut pentru 24 de ore un bărbat de 65 de ani, din comuna Bistreț, bănuit de comiterea infracțiunilor violență în familie și amenințare.

Duminică, 29 mai 2022, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Rast au fost sesizați, prin apel telefonic la 112, cu privire la faptul că un bărbat de 87 de ani, din comuna Bistreț ar fi fost agresat fizic.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit că, în timp ce se aflau la domiciliul comun, bărbatul de 65 de ani i-ar fi adresat amenințări de natură a îi provoca o stare de temere socrului său, un bărbat de 87 de ani și l-ar fi agresat fizic.

Cel în cauză a fost condus la sediul poliției pentru audieri, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare. Totodată, polițiștii au emis un ordin de protecție pentru o perioadă de 5 zile.

În urma probatoriului administrat de polițiști, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Dolj.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here