Trei tineri reținuți de polițiști, după ce au spart mai multe magazine din Drobeta Turnu Severin

0
Foto: ARHIVĂ

În noaptea de 6 spre 7 august 2022, ora 03:00, Poliția municipiului Drobeta Turnu Severin, a fost sesizată, prin apel telefonic la 112, de un bărbat, despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în incinta unui magazin situat pe strada Veterani, prin spargerea ușii cu ajutorul unui bolovan, de unde au sustras mai multe pachete cu țigări.

În urma verificărilor efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale, s-a constat faptul că, în perioada 29 iulie – 7 august 2022, trei tineri, din județul Mehedinți, ar fi spart mai multe magazine din municipiul Drobeta Turnu Severin și au sustras mai multe pachete cu țigări. Prejudiciul estimat este în valoare de 20.000 de lei.

Miercuri, 10 august 2022, cei trei tineri au fost reținuți, pentru 24 de ore. Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin în vederea stabilirii unei alte măsuri preventive.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here