Partidul Verde își alege o nouă echipă de conducere

0

Partidul Verde (Verzii) începe pe 3 septembrie 2022 un nou drum politic. O nouă echipă, un nou leadership! Un nou Program politic, de centru-stânga! O nouă abordare!

La Sala Dalles din București, bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 18, începând cu orele 12.00, va avea loc Congresul Extraordinar al Partidului Verde cu participarea a aproximativ 350 de persoane, delegați și invitați din organizațiile teritoriale ale partidului, invitați din țară și străinătate.

Vor fi supuse spre dezbatere și adoptare un nou statut, un nou program politic și o nouă echipă de conducere formată din 31 de persoane.

Vor fi prezentate cu această ocazie mesaje ale copreședinților Partidului Verde European, ale europarlamentarilor verzi, liderilor de partide verzi din regiune, reprezentanților societății civile din România.

Partidul Verde reprezintă singura formațiune politică din România, membru cu drepturi depline în familia verzilor europeni, fapt reconfirmat la recentul Consiliu European al Verzilor, desfășurat la Riga. La nivelul Parlamentului European, Verzii (Greens/EFA) constituie la acest moment a patra forță politică, grupul fiind format din 74 de eurodeputați.

Evenimentul de la Salla Dalles va fi prezentat de jurnalistul Marius Vintilă.

Comitetul de Organizare al Congresului Extraordinar al Partidului Verde

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here