Bani pierduți de un bărbat din Drăgănești Olt, restituiţi de polițiști

0
Bani pierduți de un bărbat din Drăgănești Olt

Luni, 22 august 2022, ofițerul de serviciu din cadrul Poliției Orașului Drăgănești Olt a observat că, la intrarea comună în imobilul în care se află atât sediul de poliție, cât și sediul SPCLEP Drăgănești Olt, o persoană a pierdut 200 de lei.

Ofițerul de serviciu a ridicat cei 200 de lei și l-a anunțat pe șeful Poliției Orașului Drăgănești Olt, care a dispus imediat verificarea camerelor de supraveghere din incintă și identificarea persoanei care a pierdut banii, în vederea restituirii acestora.

În urma vizionării camerelor de supraveghere, a fost identificat un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din orașul Drăgănești Olt, care se afla la sediul SPCLEP Drăgănești Olt, pentru preschimbarea actului de identitate, fiindu-i restituiți cei 200 de lei pe care i-a pierdut la intrarea în imobil.

Bărbatul, deși, inițial, nu și-a dat seama de pierderea banilor, le-a mulțumit polițiștilor pentru ajutorul acordat și pentru efortul depus.

Pe această cale, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Olt felicită polițiștii Poliției Orașului Drăgănești Olt pentru profesionalismul și transparența de care au dat dovadă.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here