Află cum să îți folosești inteligența sexuală la locul de muncă

0
Kendrastudio

Majoritatea cercetărilor privind prejudecățile de gen au oferit discrepanțe majore în industriile dominate de bărbați, cum ar fi STEM (abreviere în engleză de la Science, Technology, Engineering, Mathematics) sau în posturi legate de aplicarea legii, unde experiențele femeilor de părtinire și discriminare pot fi mai evidente. Însă, cercetările în domeniul psihologiei au început să recunoască un nou concept denumit simplu „inteligența sexuală”. 

Inteligența sexuală, arma ta la locul de muncă

Acest nou mod de a privi viața și relațiile interumane reprezintă mult mai mult decât contactul sexual. Mai exact, face referire la modul în care percepem un partener sau un potențial partener și modul în care comunicăm și relaționăm fizic și emoțional într-o relație, fie ea personală sau profesională.

Practic, acel cumul de resurse individuale, luate în contextul unei relații, poate face diferența și în plan profesional, nu doar personal. De exemplu, în acest studio de videochat de la kendrastudio.ro, trainerii te ajută să lucrezi cu tine în plan personal, astfel încât să progresezi și să încasezi bani pe măsură.

De asemenea, poți spune că atunci când cineva este inteligent sexual este, de fapt, capabil să vadă să simtă sau să citească o situație, precum și să aibă destul de multă imaginație pentru a alege ce urmează să facă.

În plus există situații în care poți alege să nu actionezi deloc, astfel încât rezultatele acțiunii sau a non-acțiunii tale să nu aibă consecințe nefavorabile. Să nu uităm că acest nou concept, inteligența sexuală, nu face referire doar la o relație personală, ci se referă la orice situație de care ești conștient, precum și la cât de capabil ești la a incita și a crea dorință. Acest lucru trebuie să fie cunoscut de toate modelele de videochat.

De asemenea, dacă începi să lucrezi cu tine la acest aspect, vei putea descoperi că îți vei cunoaște mai bine propriul corp și vei avea mai multă încredere în postură, precum și în gesturile pe care le vei face în mod natural. În fața camerei trebuie să fii cât mai jucăușă și să lași timiditatea deoparte.

Un ingredient important în a avea succes în orice alegi să faci în viață, strâns legat de capacitatea de a percepe pe cineva din punct de vedere sexual, este inteligența emoțională. Bineînțeles este important să poți să „simți” emoțiile celorlalți și să dai dovadă de empatie.

Inteligența sexuală trebuie să fie una dintre armele principale ale unui model de videochat, mai ales dacă îți dorești să ai succes în viitor. Oricum, nu îți face griji, pentru că trainerii sunt mereu aici să te ajute.

Așadar, dacă vrei să excelezi ca model online, ia în considerare sfaturile de mai sus!

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here