Bărbat din Balș, dat dispărut de mama sa – a plecat de acasă și nu a mai revenit

0
MACEȘANU IULIAN MARIAN

Poliţiştii caută un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din orașul Balș, județul Olt, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit

Marți, 1 noiembrie 2022, în jurul orei 17.:30, polițiștii Poliției Orașului Balș au fost sesizați, de o femeie, din orașul Balș, cu privire la faptul că, în data de 31 octombrie 2022, în jurul orei 12.00, fiul său, MĂCEȘANU IULIAN MARIAN, în vârstă de 32 de ani, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime – aproximativ 1,85 metri, constituție atletică, păr blond, cu început de chelie în partea din față, ochi căprui, iar, ca semn particular, acesta are o cicatrice la obrazul drept.

La momentul plecării, acesta purta o bluză de trening de culoare gri cu dungi negre, pantaloni de trening de culoare gri, pantofi sport de culoare negru cu alb, iar pe cap purta o șapcă neagră.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea bărbatului sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here