România Schimbă PET-ul cu biletul – Râmnicu Vâlcea Reciclează

0
Schimbă PET-ul cu biletul la Râmnicu Vâlcea

??? Avem vești grozave pentru acest început de toamnă. Campania “???????̆ ???-?? ?? ???????” se tranformă într-o ???̦???? ???̦??????̆ și ajunge în orașul Râmnicu Vâlcea, iar noi ne bucurăm să ne alăturăm ca parteneri locali în acest proiect!

Vineri, 16 septembrie 2022, locuitorii din orașul Râmnicu Vâlcea și din alte 64 de orașe din toate județele țării vor putea călători cu mijloacele de transport în comun în schimbul a 5 deșeuri. Inițiativa aparține Asociației Act for Tomorrow și Kaufland România, fiind realizată în parteneriat cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, în cadrul programului național Vinerea Verde. La nivel local, campania se bucură de sprijinul Primăriei Râmnicu Vâlcea, Companiei de transport local ETA în calitate de parteneri ai acțiunii și al Asociației Seven Steps Vâlcea.

În Râmnicu Vâlcea, campania se desfășoară în parcările celor 2 magazine Kaufland din localitate situate în:

  1. Kaufland Râmnicu Vâlcea Libertății – Strada Gib Mihăescu 30, Râmnicu Vâlcea 240142
  2. Kaufland Râmnicu Vâlcea Nord – Strada Barajului 32-34, Râmnicu Vâlcea 240277

♻ Așadar, ?̂? ????? ???? ??? ?? ???????? ???????? ??? ????̂???, ?????????? ??? ????? ?? ????? ??????? ?? ????????? ?̂? ????? ?̂? ???????? ? ? ???̦???? (PET-uri, doze de aluminiu, sticlă) aduse la ?????????? ?? ????????? ????? din incinta magazinelor Kaufland.

?Sărbătorește alături de Act for Tomorrow, Kaufland România și Ministerul Mediului, ??̆???̆??̂?? ?????????̆ ? ????????̆?̦?? ?̦? #???????????? ?? ?? ?????????? și fii parte din comunitatea românilor din cele peste ?? orașe din toate județe țării care vor putea călătorii gratuit cu mijloacele de transport în comun în schimbul a 5 deșeuri. ?????????? ????? din parcările magazinelor Kaufland vor elibera un c???? ?̂? ???? ??̆???? ?? ????? ????? ??????? ?? ???????, valabil cu două călătorii, de la ?????????? ???????̦? ?? ??????? ????? ?? ?????????.

?Pornind de la succesul campaniei din cele 9 orașe în care a fost realizată în ultimii 2 ani, alături de partenerii noștri am decis să facem un pas înainte către un viitor sustenabil și am hotărât extinderea acesteia la nivel național, în ?? de orașe din toate județele țării.

Hai și tu alături de noi în această vineri și schimbă PET-ul cu biletul!

***

#SchimbaPETulCuBiletul #RomaniaRecicleaza #ImplicareaFaceDiferenta #KauflandRomania #VinereaVerde #SaptamanaMobilitatii

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here