O femeie din Vlădești, urmărită în Italia pentru tâlhărie, a fost arestată de polițiștii vâlceni

0
imagine ARHIVĂ

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea au pus în aplicare un mandatde arestare provizorie, emis de judecătorul din cadrul Înaltei Curţi de Casaţie şiJustiţie, pe numele unei femei, de 35 de ani, din comuna Vlădeşti, judeţul Vâlcea, bănuită de comiterea mai multor infracţiuni de tâlhărie săvârşite în Italia, încursul anului 2014.

La data de 4 ianuarie 2016, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, audepistat-o pe A.M., de 35 de ani, din comuna Vlădeşti, judeţul Vâlcea, pe numelecăreia, judecătorul din cadrul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a emis mandat dearestare provizorie în vederea extrădării către autorităţile din Italia.

Autorităţile judiciare din Italia au solicitat arestarea provizorie a româncei de cătreautorităţile competente din România, în vederea extrădării, aceasta fiind cercetatăpentru comiterea mai multor infracţiunii de tâlhărie, pe teritoriul Italiei, în cursulanului 2014.

În fapt, A.M. ar fi smuls mai multe lănţicuri, confecţionate din materiale preţioase,de la gâtul mai multor persoane vârstnice. M.A. a fost încarcerată în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrulInspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea până la finalizarea procedurilor legale, învederea extrădării către autorităţile italiene.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here