POR 2014-2020. Lansare regională a finanțărilor pentru îmbunătățirea eficienței energetice a clădirilor publice

0

Lansarea regională a finanțărilor pentru îmbunătățirea eficienței energetice a clădirilor publice: Programul seminariilor de informare din Regiunea Centru

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru va organiza trei seminarii de informare județene pentru Prioritatea de Investiții 3.1, Operațiunea B – Clădiri publice a POR 2014-2020, la care sunt invitați să participe potențialii solicitanți de la nivelul Regiunii Centru.

Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional a publicat, în data de 27 decembrie 2016, versiunea finală a Ghidului specific pentru apelul de proiecte POR/2016/3/3.1/B/1/7REGIUNI, destinat clădirilor publice, din cadrul Priorității de Investiții 3.1 „Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, și în sectorul locuințelor”, Operațiunea B „Clădiri publice” a POR 2014-2020. Depunerea de proiecte va fi posibilă începând cu data de 28 februarie 2016, ora 10:00, prin intermediul aplicației electronice MySMIS.

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru va organiza trei seminarii de informare județene pentru această Prioritate de Investiții, la care sunt invitați să participe potențialii solicitanți de la nivel regional. Evenimentele se vor desfășura cu începere de la ora 10.00, după următorul calendar:

1. – Alba Iulia: 31 ianuarie 2017, pentru județele Alba și Sibiu. Locația va fi anunțată ulterior
2. – Târgu Mureș: 01 februarie 2017, pentru județele Mureș și Harghita. Locația va fi anunțată ulterior
3. – Brașov: 07 februarie 2017, pentru județele Brașov, Covasna. Locația va fi anunțată ulterior

Cu acest prilej vor fi prezentate condițiile de finanțare aplicabile în cadrul apelului, aspecte generale privind utilizarea aplicației MySMIS, regulile de identitate vizuală valabile pentru POR 2014-2020 și vor fi acordate răspunsuri la întrebările formulate de cei prezenți pe temele menționate.

Cei interesați să participe la seminarii sunt rugați să completeze un formular de înregistrare on-line, disponibil la următorul link: https://goo.gl/forms/MNzjSjrGdUUD500l2.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here