PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România

0

Comunicat de Presă

CONFUZII

Timișoara, 13 ianuarie 2017 – În presa de astăzi au apărut unele clasificări de performanță economică eronate, inspirate din Harta Interactivă a Antreprenoriatului în România.

Cine citește aceste articole află nu că PROFI ROM FOOD ocupă poziție de lider în județul Timiș, cu o cifră de afaceri de peste 3.5 miliarde lei în 2016, ci vede topul firmelor din 2015, când PROFI raporta doar 1,8 miliarde lei.

Tot așa stau lucrurile și în ce privește clasamentul angajatorilor. Cu 11.506 angajați la sfârșitul lui 2016, PROFI este astăzi nu doar cel mai mare angajator din Timiș, dar și al patrulea mare angajator din România. Ceea ce însă află cititorii acelor materiale este clasamentul din 2015, când la PROFI lucrau 5.672 de oameni.

Din păcate, clasificările menționate fac abstracție de mesajul clar publicat de autorii hărții la adresa https://smarters.ro/harta-antreprenoriatului-in-romania/: *Informațiile au fost preluate de pe site-urile topfirme.com și listafirme.ro și sunt valabile pentru anul 2015. SMARTERS nu își asumă eventuale greșeli în datele de mai sus.

Prin cele 501 de magazine ale sale prezente în 257 de localități, PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.

Gabriel Pâslaru
Manager PR | Profi Rom Food

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here