În județul Olt, candidații care dau examen pentru permis de conducere, se auto-programează la proba de traseu începând de luni, 16 ianuarie 2017

0

Prefectul județului Olt, Petre Silviu Neacșu, aduce la cunoștință că la nivelul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Olt a fost lansată aplicația informatică de auto-programare a candidaților la proba de traseu.

Aplicația, pusă la dispoziția tuturor serviciilor regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor din țară de către Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor din cadru Ministerului Afacerilor Interne, este accesibilă candidaților după promovarea examenului de teorie.

Astfel, după promovarea examenului teoretic, sistemul afișează un mesaj prin care cere confirmarea candidatului pentru auto-pogramare la proba de traseu. Candidatul poate confirma sau infirma acțiunea.

În cazul în care candidatul a confirmat acțiunea, acesta are la dispoziție 5 minute pentru a efectua auto-programarea.

Sistemul în afișează candidatului un sumar care conține: data examinării, locația și categoria la care s-a auto-programat. Candidatul salvează programarea sau poate relua operațiunea de programare.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here