Olt: Accident rutier mortal produs la Curtișoara

0

Luni, 30 noiembrie 2020, pe Drumul Județean 546, în comuna Curtișoara, județul Olt, a avut loc un accident rutier între două autoturisme

Pompierii Detașamentului Slatina au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD și o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare. La locul accidentului s-a deplasat și un echipaj cu medic de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt.

În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau trei persoane. La sosirea echipajelor, o pasageră aflată într-unul dintre autoturisme, în vârstă de 51 de ani, din comuna Slătioara, a fost găsită în afara autoturismului, cu leziuni incompatibile cu viața.

Șoferul autoturismului, în vârstă de 53 de ani, din aceeași localitate, a fost găsit încarcerat, conștient. Bărbatul a fost extras de pompierii de la descarcerare și preluat de echipajele medicale, conștient, cu traumatism toracic și suspiciune de fractură la clavicula stângă. Pacientul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Celălalt șofer, în vârstă de 19 ani, din comuna Curtișoara, a fost asistat la locul evenimentului și a refuzat transportul la spital.

Cercetările au fost efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina, aceștia desfășurând activități pentru stabilirea cu exactitate a modului cum s-a produs accidentul. Conducătorii celor două autoturisme, au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Oamenii legii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here