149 de persoane, urmărite internațional de autorităţile române, au fost identificate în ultima săptămână

0

Poliţiştii români şi partenerii de pe teritoriul celorlalte state membre Schengen au depistat, în ultima săptămână, 487 de persoane, 64 de autovehicule şi 31 de documente care făceau obiectul unor semnalări introduse în Sistemul Informatic Schengen.

În urma schimbului suplimentar de date şi informaţii prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul
Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române, în perioada 6 – 13 ianuarie 2017, au fost localizate, pe teritoriul ţării noastre, 338 de persoane care fac obiectul unor semnalări în S.I.S. (Sistemul Informatic Schengen).

Poliţiştii români au pus în aplicare 13 mandate europene de arestare, au depistat 129 de persoane care erau căutate în vederea participării la o procedură judiciară şi 5 persoane care erau semnalate ca dispărute de partenerii din statele Schengen.

De asemenea, pe teritoriul României, au fost identificate 58 de autovehicule ce erau căutate de partenerii din Spaţiul Schengen pentru a fi confiscate sau folosite ca probe în cadrul procedurilor penale, fiind ridicate 21 de documente şi 3 certificate de înmatriculare.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here