Președintele Klaus Iohannis în Piaţa Universităţii, alături de mii de români – VIDEO

0

Președintele Klaus Iohannis, și-a făcut apariția în Piaţa Universităţii din București, alături de câteva mii de persoane care s-au adunat pentru a protesta faţă de eventualele modificări aduse legislaţiei penale.

Cu privire la prezența sa la protest, președintele Iohannis, a postat următorul mesaj într-o rețea de socializare:

“Am fost în Piaţa Universităţii, alături de miile de români, ca să-mi arăt indignarea. O gaşcă de oameni politici cu probleme penale vrea să schimbe legislaţia din România, vrea să slăbească statul de drept. Or, aşa ceva nu se poate admite! Este inadmisibil să se schimbe legislaţia şi zeci, sute de politicieni certaţi cu legea să se găsească cu dosarele curate şi să continue fărădelegile. Românii, pe bună dreptate, sunt indignaţi”

Am fost în Piaţa Universităţii, alături de miile de români, ca să-mi arăt indignarea. O gaşcă de oameni politici cu probleme penale vrea să schimbe legislaţia din România, vrea să slăbească statul de drept. Or, aşa ceva nu se poate admite! Este inadmisibil să se schimbe legislaţia şi zeci, sute de politicieni certaţi cu legea să se găsească cu dosarele curate şi să continue fărădelegile. Românii, pe bună dreptate, sunt indignaţi.

Publicată de Klaus Iohannis pe Duminică, 22 ianuarie 2017

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here