Participarea angajaților Termo Craiova la mitingul de la Palatul Cotroceni, o speculație mediatică

0

În urma speculațiilor apărute în spațiul public, potrivit cărora „Mai mulți angajați ai Thermo Craiova, compania de termoficare a Primăriei Craiova, vor veni la București marți pentru a participa la mitingul de la Palatul Cotroceni pentru susținerea PSD, au declarat pentru HotNews.ro patru surse apropiate situației. O altă informație obținută de HotNews.ro este că la un punct de termoficare din Craiova, din 83 de angajați, circa 50 vor merge la miting”, Primăria Municipiului Craiova retransmite comunicatul Termo Craiova:

“Nu există niciun Punct Termic în organigrama Termo Craiova cu 83 de angajați, iar funcționalitatea punctelor termice este asigurată zi de zi, 24 de ore din 24, potrivit conducerii Termo Craiova.

Numărul de angajați al societății în organigramă este de 598, iar numărul efectiv de angajați este de 584. Conform unui comunicat de presă remis de conducerea Termo Craiova, din totalul angajaților companiei există un număr de 9 (nouă) solicitări de concediu de odihnă înregistrate la secretariatul unității.”

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here