Fata dispărută din Mihăești, în luna noiembrie a anului trecut, gasită de jandarmii vâlceni

0

Joi, 23 februarie 2017, în jurul orelor 23.45 jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţea Vâlcea, aflându-se în executarea atribuţiilor de serviciu pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, au observat pe strada Castanilor un grup de persoane.

Jandarmii au procedat la legitimarea persoanelor, iar în urma verificărilor aceștia au sesizat faptul că Doinița Elena Coman, în vârstă de 16 ani, era dată în urmărire națională. Din cercetările efectate, a reieșit că minora fugise de la domiciliu din comuna Mihăeşti, în luna noiembrie – 2016, după o ceartă avută cu mama sa, moment în care a luat decizia să fugă de acasa și să meargă la o prietenă să locuiască la ea. Tânăra nu se află la prima plecare de acest gen.

Fata a relatat că în toată această perioadă a locuit în comuna Berislăvești din județul Vâlcea, deși știa că este dată în urmărire. Jandarmii vâlceni au luat legătura cu mama minorei, apoi s-au deplasat cu cele două la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, unde minora și-a luat angajamentul că va merge la domiciliul mamei.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here