Haideți să vedem spectacolele Teatrului Anton Pann și în blugi

0

Știti, de multe ori, și eu ca și alții îmi pun intrebarea de ce m-aș duce la teatru. Poate că acolo e lume bună, cultă, așa se spune, poate că vreau să-mi etalezi noua pereche de pantofi, un fake de la  louis vuitton, sau poate rochița, de ce nu blana de vizon, sau… Sunt multe motive pentru care am putea să ne ducem la teatru. Dintre toate unul singur rămâne valabil. Mă duc pentru că-mi place, pentru că iubesc teatrul.

La teatru m-aș duce și în blugi, m-aș grăbi să prind un loc în care să fiu doar eu cu mine și să urmăresc povestea pe care încearcă echipa de actori să mi-o spună. Îmi plac poveștile cu happy end, dar, din păcate, nu toate se termină așa, îmi plac poveștile care mă răscolesc profund și care mă fac să-mi pun o mie de intrebări, îmi plac poveștile care îmi pun imaginația la încercare, îmi place teatrul. De multe ori mă întreb unde e acea lume bună, intelectualii Vâlcii, profesorii de limba română care le predau elevilor istoria literaturii în care se vorbește și despre teatru, oamenii de artă, etc.

S-au plictisit oamenii de ceea ce înseamnă teatru, au văzut atât de multe spectacole încât nu le mai trebuie. Educația estetică se face prin artă, da, și prin teatru. Magia teatrului de păpuși pătrunde în sufletul copiilor de la primele întâlniri, dar…de ce trebuie să existe mereu un dar și numeroase  întrebări, întrebări la care nu avem răspuns. Am făcut aceste precizări în speranța că o să veniți la teatru ca să vă descoperiți, să vedeți dacă emoția are aceași intensitate ca atunci când ași fost prima oară. Atunci când ați făcut cunoștință cu teatrul și ati văzut decorurile, costumele, actorii care aveau un statut de neatins.

Pentru această sâmbătă Teatrul Anton Pann din Râmnicu Vâlcea vă propune „Vermine Radiante” un spectacol care cu siguranță vă va duce în această lume despre care vorbeam mai sus. Cei trei actori distribuiți, Ana Șușca, Andrei Bradean și Reka Szasz, reușesc să-ți creeze acea emoție prin povestea propusă de către Botoș Balint.  Îți vei pune întrebări legate de viața ta și de ceea ce înseamnă confortul material. Un specacol în care consumul de energie este atât de puternic pentru cei doi actori, Reka și Andrei, cât și pentru domniile voastre ca spectatori. Haideți să vedeți spectacolul și să vă amintiți cum e să fi spectator de teatru.

Sâmbătă de 22 aprilie, la Teatrul Anton Pann puteți viziona două spectacole, de la ora 11.30 „Ciubotelele Ogarului un spectacol pentru copiii dumneavoastră, iar de la ora 19.00 în Sala Studio „Vermine Radiante”. Făceti-vă o bucurie și veniți la teatru!

 

 

PR Teatrul Anton Pann – Daniela Ștefănescu

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here