Accident rutier cu patru morți pe DN 56, în apropiere de Calafat

0

Duminică, 21 octombrie 2018, în jurul orei 02.00, un bărbat de 47 de ani din Maglavit, în timp conducea un autoturism pe DN 56, în afara localității Calafat, către Craiova, din cauza vitezei a pierdut controlul direcției și a intrat sub semiremorca unui TIR staționat, parțial în afara părții carosabile.

Conducătorul auto și copiii săi, un băiat de 10 ani și o fată de 14 ani, alături de o femeie de 38 de ani, și-au pierdut viața.

Șoferul autotractorului este un cetățean bulgar de 50 de ani, care nu a fost rănit.

Informații actualizate – 21 octombrie 2018 / ora 14.40

În această dimineață, polițiștii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în comuna Maglavit, uşa locuinței bărbatului decedat în accidentul de la Calafat a fost forțată și s-a pătruns în interior, de unde au fost sustrase bunuri. Sesizarea a fost făcută chiar de fratele bărbatului decedat.

S-a stabilit furtul unui laptop, dar există posibilitatea să fie sustrase și alte bunuri. Acest aspect se va stabili pe parcurs, cu ajutorul rudelor proprietarului.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Polițiștii au un cerc de bănuiți în cauză și efectuează cercetări pentru identificarea și tragerea la răspundere penală a acestora.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here