AVBS Credit a împlinit un deceniu de activitate şi performanţă în domeniul intermedierilor de credite bancare şi non-bancare

0

AVBS Credit, una dintre primele companii de intermedieri credite bancare şi non-bancare din România, sărbătoreşte, luna aceasta, 10 ani de activitate şi performanţă. Fondată în mai 2007 de către Valentin Anghel, compania se afla, în prezent, pe locul I că cifra de afaceri în topul companiilor cu capital 100% românesc în domeniul brokerajului bancar, şi pe locul al II-lea în privinţa tranzacţiilor intermediate, după o companie cu capital străin.

La finalul primului deceniu de activitate, bilanţul realizărilor AVBS Credit poate fi rezumat în câteva cifre impresionante: aproape 70 de francize în toată ţara, o echipă formată din zeci de brokeri de credite, un portofoliu impresionant cu câteva zeci de mii de clienţi, parteneriate solide cu principalele instituţii bancare şi non-bancare din România, şi sute de milioane de Euro intermediate.

Compania, care în decursul celor zece ani a avut o creştere continuă şi constantă, a fost înfiinţată de Valentin Anghel, tânăr antreprenor de succes, a cărui determinare şi experienţa în domeniul brokerajului bancar au adus AVBS Credit pe primul loc din punct de vedere al cifrei de afaceri în topul companiilor cu capital 100% românesc în domeniul intermedierilor de credite bancare şi/sau non-bancare. În privinţa tranzacţiilor intermediate de-a lungul anilor, AVBS Credit se situează pe locul al doilea, după o companie cu capital străin.

Valentin Anghel, care este şi membru în Consiliul Director al Asociaţiei Române a Brokerilor de Credite (A.R.B.C.), declară:

“Am ales să sărbătorim aceşti zece ani încununaţi de succes făcând ceea ce ştim noi mai bine – să le oferim celor din jurul nostru cea mai bună soluţie pentru nevoile lor financiare. Doar că, de această dată, vom începe noul capitol al celui de-al doilea deceniu prin a explica şi exemplifica ceea ce poate face un broker de credite AVBS; care sunt avantajele pe care un om le are atunci când apelează la un broker de credite; care sunt costurile de tranzacţionare, cum este posibil ca serviciile noastre să fie 100% gratuite, s.a.m.d. Chiar dacă activăm de zece ani şi suntem prezenţi în toate colţurile ţării, sunt încă multe etape de parcurs până când cei din jurul nostru vor cunoaşte şi înţelege pe deplin mecanismele intermedierii creditelor bancare şi/sau non-bancare şi, mai ales, multitudinea beneficiilor pe care le pot obţine de la noi.”

Fondatorul AVBS Credit subliniază faptul că “toate serviciile financiare oferite de AVBS sunt 100% gratuite pentru clienţi, fie ei persoane fizice sau juridice”, costurile aferente întocmirii dosarului de creditare şi ancorării băncii sau a instituţiei non-bancare finanţatoare fiind acoperite exclusiv de băncile sau IFN-urile care au finanţat creditul.

Succesul de care AVBS Credit s-a bucurat în primii zece ani de activitate nu se datorează numai serviciilor oferite, ci şi manierei în care şi-au abordat clienţii – compania a umanizat serviciile de brokeraj bancar, făcându-le mai uşor de înţeles şi practicat, chiar şi pentru necunoscători.

“Împrumuturile NU sunt o corvoadă. Creditele nu sunt nici bune, nici rele, dacă faci alegerea potrivită, personalizata după fiecare caz în parte, creditele sunt şi vor fi un ajutor de nădejde pentru cei care îşi doresc să îşi îndeplinească nevoile personale. Instituţiile bancare şi non-bancare schimba frecvent caracteristicile produselor financiare, de aceea noi nu îţi recomandăm să contractezi un credit pe baza recomandărilor venite din partea apropiaţilor, ci îţi sugerăm să apelezi la specialiştii noştri care sunt mereu la curent cu ofertele şi schimbările produselor bancare.”, a declarat Nina Borcila, General Manager AVBS Credit.

În ceea ce priveşte franciza AVBS Credit, compania se poate mândri cu o reţea solidă de aproape 70 de puncte de lucru în Bucureşti, Baia Mare, Brăila, Braşov, Botoşani, Caransebeş, Constantă, Cluj, Focşani, Galaţi, Iaşi, Ilfov, Mehedinţi, Petroşani, Piatra Neamţ, Satu Mare, Sibiu, Slatina, Strehaia, Târgovişte, Târgu Jiu, Târgu Lăpuş şi Tulcea, Vatra Dornei. În plus, AVBS Credit este printre puţinele companii care nu percep taxa pentru obţinerea unei francize, iar rata de succes pentru o franciză AVBS Credit este de până la 95%.

Pentru următorii zece ani, compania şi-a propus extinderea reţelei de francize, a portofoliului de clienţi şi parteneri bancari şi non-bancari, cât şi a echipei de agenţi, cei interesaţi de servicii şi parteneriate fiind invitaţi să intre în legătură cu reprezentanţii AVBS Credit.

Pentru mai multe detalii, click AICI

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here