CIECH Soda România, după un proces împotriva publicaţiei Ziarul de Vâlcea, a primit compensaţii în valoare de 10.000 lei

0

CIECH Soda România suplimentează cu 10.000 lei programul anual de sprijinire a Casei Pinocchio

Ca rezultat al deciziei Curții de Apel Piteşti în favoarea CIECH Soda România, după un proces împotriva publicaţiei Ziarul de Vâlcea, compania a primit compensaţii în valoare de 10.000 lei. Această sumă va fi în întregime alocată proiectelor privitoare la copii, imediat ce va fi primită în cont şi va completa sumele anuale pe care compania le alocă proiectului Casa Pinocchio.

CIECH Soda România acoperă de doi ani și jumătate principalele necesităţi ale copiilor de la Casa Pinocchio, din Băbeni, în legătură cu participarea la activităţi şcolare, activităţi de petrecere a timpului liber, sărbători şi vacanţe.

Proiectul a mai inclus şi activităţi de voluntariat ale angajaţilor companiei şi alte resurse, alocate pentru renovări interioare, exterioare și echipamente IT, donate de fundaţia Grupului CIECH.

“Lucrurile au luat, în final, o turnură spre bine, deşi a fost trist să fim martori la atacuri nejustificate la adresa eforturilor depuse de companie, atacuri care au vizat, de fapt, întreaga echipă a uzinei. Dar, aşa cum se spune, totul e bine când se termină cu bine. Suntem fericiţi acum că putem acorda un ajutor suplimentar prietenilor noştri de la Casa Pinocchio”, a spus Witold Urbanowski, CEO, CIECH Soda România.

Cu ocazia Zilei Copilului din acest an, echipa CIECH Soda Romania a reuşit să înmâneze, la timp pentru sărbătoare, noi echipamente sportive micuţilor săi prieteni pentru activităţi în aer liber: badminton, fotbal şi alergare, precum şi câteva dulciuri care să fie consumate cu moderaţie
şi bucurie.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here