Președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu: Hotelul – Cabana PETRIMANU trebuie să revină în cartea de vizită turistică a judeţului Vâlcea

0

Am avut o deplasare în nordul judeţului – ne interesează să identificăm şi să investim, în funcţie de resurse, în ceea ce are potenţial turistic. Hotelul – Cabana PETRIMANU, care este a Consiliului Judeţean, trebuie să revină în cartea de vizită turistică a judeţului Vâlcea. Până acolo sus, la Lacul Petrimanu, este un drum judeţean pentru care am solicitat finanţare pe OG 28, să încercăm să îl punem la punct.

Voi lua toate măsurile pentru a identifica firmele care fac transport de masă lemnoasă în zonă, pentru că efectiv acolo au nenorocit drumul, iar de astăzi departamentul tehnic de la Consiliul Județean va începe simulările pentru a avea un deviz, ceea ce înseamnă, şi ce ar însemna, ca această locaţie să fie pusă în funcţiune de către Consiliul Judeţean, vom vedea cum – prin alocarea de fonduri din bugetul Consiliului Judeţean, sau încercăm să accesăm un program european.

Această zonă frumoasă, splendidă a judeţului Vâlcea, trebuie “exploatată” – toți românii care merg la pârtie, la Transalpina Ski Resort, se pot oprii şi pot merge şi la Cabana Petrimanu. Sunt peisaje superbe în zonă, turiştii au ce face, este un aer curat deosebit – lacul este superb. Vâlcea este cel mai frumos judeţ din România şi pentru că la Petrimanu avem un loc binecuvântat de Dumnezeu cu frumuseţe şi dătător de sănătate.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here