Pompierii militari din cadrul ISU Drobeta au acţionat, miercuri 21 iunie 2017, la 10 intervenţii

0

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Drobeta” al Judeţului Mehedinţi au acţionat, miercuri 21 iunie 2017, la 10 intervenţii, din care: şase urgenţe medicale şi patru situaţii de urgenţă.                                            

Miercuri, 21.06.2017, la ora 08:42, Detașamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a intervenit cu cinci pompieri militari şi o autospecială de transport persoane, în municipiul Dr. Tr. Severin, pe strada Orly, pentru transportarea unei persoane supraponderale de la domiciliu la ambulanța S.A.J.

La ora 13:52, Detașamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a intervenit cu o autospecială de transport persoane, o ambarcațiune, un ofițer și şapte pompieri militari, pentru căutarea unei persoane, dispărută într-un crov, plin cu apă, în imediata apropiere a râului Topolnița, în zona localității Dudașul Cernețiului din comuna Șimian. Echipele de căutare au găsit victima – un minor, după circa 10 minute, însă fără semne vitale, aceasta fiind predată echipajului S.A.J., în vederea efectuării manevrelor de resuscitare. Din nefericire, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicul declarând decesul acesteia.

La ora 17:52, Detașamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a intervenit cu cinci pompieri militari şi o autospecială de lucru cu apă și spumă, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la vegetație uscată, în municipiul Dr. Tr. Severin, pe B-dul Splai Mihai Viteazul. Au ars circa 20 mp de vegetație uscată. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de crearea din culpă a condițiilor de a genera incendiul.

La ora 20:59, Detașamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a intervenit cu cinci pompieri militari şi o autospecială de lucru cu apă și spumă, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la vegetație uscată, în satul Șimian, comuna Șimian. Pompierii au limitat şi stins incendiul, care a cuprins circa 50 mp de vegetație uscată, trei anvelope uzate și circa 500 kg textile ambalate în baloți. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de folosirea focului deschis în spații deschise.

Serviciul SMURD din cadrul ISU „Drobeta” al Judeţului Mehedinţi a intervenit la şase urgenţe medicale.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here