TOATE LUCRURILE MINUNATE în avanpremieră la Teatrul Anton Pann

0

Teatrul Anton Pann încheie stagiunea 2016- 2017 în această sâmbătă de 24 iunie. În Sala Studio, începând cu ora 19.00 va avea loc în avanpremieră monodrama “Toate lucrurile minunate” de Duncan Macmillan, un spectacol în traducerea lui Adrian Roman. “Toate lucrurile minunate” îl are în prim plan pe Tavi Costin, un actor pe care dumneavoastră l-ați remarcat încă de la debutul său pe scena Teatrului Anton Pann în spectacolul Femei/ Bărbați, regia Vlad Massaaci. La Teatrul Anton Pann el mai joacă și în TNT.

În spectacolul de sâmbătă se vorbește despre depresie și despre cît de lung este drumul până la cei pe care îi iubim. Despre “Toate lucrurile minunate” The Guardian scria “Un spectacol comic, dar care îți rupe inima….Unul din cele mai amuzante spectacole pe care le vei vedea vreodata. Punct.” Time Out Londra îl descria ca pe un “spectacol plin de bucurie… minunat, trist și teribil de amuzant.”  Și chiar așa și este. Este în așa fel construit încât pe tot parcursul piesei ca spectator vei face parte integrantă din spectacol și, din spectator pentru o clipă vei deveni actor. Ideea este extraordinară, dacă la început sunteți puțin încurcați de replica pe care o aveți de spus, după, veți urmări cu interes și replicile celorlați spectatori. Spectacolul acesta vă va da o stare de bine, chiar dacă o să simțiți starea de tensiune prin care trece actorul Tavi Costin, împreună parcă totul este mai ușor.

Așadar “Toate lucrurile minunate” este un spectacol care implică spectatorii, un spectacol în care nu ai nevoie de sufleor, un spectacol care te pune pe gânduri, un spectacol care te lasă cu întrebări și un spectacol la care ai mai dori să mai adaugi pe listă alte lucuri minunate care ți s-ar părea importante.

„Toate lucrurile minunate” un spectacol de  un spectacol pe care nu trebuie să-l ratați și un spectacol care se joacă în continuare cu mare succes în turnee internaționale în interpretarea lui Jonny Donahue( coautor al textului). Da, un spectacol pe care și vâlcenii au privilegiul să-l vadă în avanpremieră pe scena Teatrului Anton Pann în această sâmbătă de 24 iunie, de la ora 19.00, în Sala Studio a Teatrului Anton Pann.

Pentru stagiunea următoare Teatrul Anton Pann are în prim plan și alte spectacole interesante, dar… până atunci îi lăsăm un pic pe actori să-și uite rolurile, ca să le memoreze pe cele care vor fi în viitor, pe regizori să-și limpezească mintea pentru a sti ce vor pune în scenă, iar pe spectatori să-și însușească toate aceste bucurii ale veri cu dorința arzătoare de a se întoarce la Teatru.

O vară frumoasă vă dorește Teatrul Anton Pann!

Daniela Ștefănescu
PR Teatrul Anton Pann

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here