Accident rutier în Slatina, pe strada Drăgănești – fără victime

0

Vineri, 25 noiembrie 2022, în jurul orei 15.10, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier în Slatina, pe strada Drăgănești.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina, care au stabilit că un bărbat de 30 de ani, din municipiul Slatina, în calitate de conducător auto, la ieșirea din curtea unei societăți comerciale, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism ce circula pe strada Drăgănești, sensul Slatina către Brebeni, condus de un bărbat de 55 de ani, din comuna Coteana.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, din municipiul Slatina.

Pentru bărbatul de 55 de ani a fost solicitată o ambulanță, însă acesta a refuzat transportul la spital.

Din evenimentul rutier nu au rezultat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Bărbatul de 30 de ani a fost sancționat contravențional, iar ca măsură complementară i-a fost reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitarii dreptului de a conduce, pentru o perioadă de 90 de zile.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here