Mesajul premierului Mihai Tudose cu ocazia Zilei Crucii Roșii din România

1

”Marcăm astăzi 141 de ani de la înființarea Societății de Cruce Roșie din România,  organizație cu o frumoasă tradiție, a cărei istorie este marcată de nenumărate lecții de solidaritate.

Crucea Roșie și-a câștigat respectul și prețuirea românilor prin ajutorul necondiționat oferit semenilor aflați în suferință, prin bucuria și speranța aduse celor deznădăjduiți. A fost și rămâne în prima linie a spiritului umanitar, un neobosit avocat al binelui și ajutorării celor în nevoie, fie că a alinat răniți și bolnavi în timpul războiului, a tratat copii, tineri și vârstnici în timpul epidemiilor, a contribuit la campanii de ajutorare a oamenilor afectați de inundații, secetă sau alte dezastre naturale.

Pentru toate aceste eforturi, suntem astăzi recunoscători generațiilor de voluntari și tuturor celor care și-au oferit timpul, priceperea și umanitatea implicându-se în misiunile Crucii Roșii.

Respect și admirație pentru munca și devotamentul Societății de Cruce Roșie din România și mult succes în nobila și dificila sa misiune!”

 Mihai Tudose,

Prim-ministru al României

1 COMENTARIU

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here