Contracte semnate pentru 10 milioane lei, din cele 200 milioane lei alocate Consiliului Județean Vâlcea

0

“Marți, 05 septembrie 2017, am semnat alături de doamna Ministru Sevil Shhaideh contracte pentru primele 10 milioane lei, din cele 200 milioane lei alocate Consiliului Județean Vâlcea.

Consiliul Județean Vâlcea are aprobate de Ministerul Dezvoltării Regionale 13 proiecte pentru modernizarea infrastructurii rutiere, proiecte ce totalizează 208 milioane lei noi, adică 2008 miliarde lei vechi. După cum se știe, județului nostru i-au fost alocate, urmare a cererilor depuse de către primari, dar și de către Consiliul Județean, aproximativ 7500 miliarde lei vechi.

La București, am semnat primele contracte pentru lucrări din cele 13 pe care Consiliul Județean Vâlcea le are aprobate. Primele 5 contracte au o valoare de 108 miliarde lei vechi și cuprind modernizarea și reabilitarea Școlii Populare de Arte, modernizarea, reabilitarea și asfaltarea unor drumuri județene. Îi mulțumesc doamnei Ministru Sevil Shhaideh și domnului Ministru Secretar de Stat Adrian Gâdea pentru modul corect în care tratează județul Vâlcea.

Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) este un program deosebit de important pentru țara noastră, lansat de domnul Liviu Dragnea, cel care era ministru la acea vreme. PNDL este un program prin care România se modernizează și prin care județul Vâlcea va beneficia de investiții importante la nivelul infrastructurii, unităților sanitare, unităților de învățământ, rețele de alimentare cu apă și alte investiții destinate modernizării tuturor localităților din țara noastră.

În zilele ce vor urma, vom continua procedura semnării contractelor la Ministerul Dezvoltării Regionale, pe măsură ce documentațiile vor fi gata”, a declarat Constantin Rădulescu, președintele Consiliul Județean Vâlcea.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here