MAGAZINUL FERMECAT în premieră la Teatrul Anton Pann din Râmnicu Vâlcea

0
  • “Magazinul fermecat” – cea de a patra premieră de la Teatrul Anton Pann în această sâmbătă de 7 octombrie, ora 11.30, Sala Mare
  • „TNT” – un spectacol de improvizaţie exploziv, sâmbătă de 7 octombrie, ora 19.00, Sala Studio

Așa cum a promis, Teatrul Anton  Pann din Râmnicu Vâlcea iese la rampă cu cea de a patra premieră din acestă stagiune. După ce ați văzut Rătușca cea urâtă, Ursul păcălit de vulpe și Toate lucurile minunate, spectacole care s-au jucat cu săli arhipline, cea de a patra premieră este un spectacol pentru copii. Este vorba de Magazinul Fermecat după povestea Magazinul cu Jucării a lui Al. T. Popescu, spectacol în premieră care se joacă la Sala Mare. Tot în această sâmbătă, începând cu ora 19.00, la Sala Studio se va juca un spectacol de succes care s-a bucurat de fiecare dată de o bună participare din parte publicului. Este vorba de “TNT” un spectacol de improvizaţie exploziv realizat de  Mihaela Sârbu, spectacol a cărui premieră a avut loc pe data de 1 octombrie a anului 2016.

Magazinul fermecat” – după “Magazinul cu Jucarii” al lui Al. T. Popescu

Dacă ar fi să vă întrebăm care este cea mai mare bucurie a copiilor dumneavoastră, cu siguranță ați spune jucăriile. Haideți să ne imaginăm că au intrat întru-un magazin de jucării iar vânzătorul le oferă posibilitatea să  aleagă o jucărie gratis. La prima vedere totul pare foarte simplu, dar pentru Tina eroina din spectacolul pe care vi-l propune Teatrul Anton Pann nu este așa. Din dorința de a-și însuși cea mai frumoasă jucărie, Tina, neascultătoare ca mai toți copiii, fără să-și dea seama intră într-un mare bucluc. Singurul care-și dă seama de pericolul în care a intrat este prietenul ei adevărat Iepurașul.  Spectacolul este despre dorința omului de a vrea, a vrea si iar a vrea. În poveste, Tina vrea si ea, mai ales că prima dată este gratis, dar dupa aceea…… totul are un pret. Oare va învata ceva de aici? Poate vom învata cu totii ceva din acest spectcol. De aceea vă invităm pe toți, cu mic cu mare, să descoperiți frumoasa și  emoționanta poveste în care o să vă dați seama că perioada copilăriei este una dintre cele mai frumoase etape ale vieții.

  • Scenariul si Regia – Valentin Ligi, Muzica – Andrei Ciuleac, Scenografie – Valentin Ligi
  • Regia tehnică: Dorel Perpelea, Constructie păpuși și décor- Viorica Stamate, asistent scenografie – Dorel Perpelea.
  • Manuitori păpuși – Viorica Stamate, Mioara Dospina, Felicia Ștefan, Marinela Tătaru și Cristi Bulagea.
  • Voci: Tina – Marina Măgală; Iepurasul, Negustorul – Valentin Ligi; Piticul Mincinos, Zâna Nopții – Lidia Stratulat; Piticul Bosumflat – Cristian Alexandrescu.
Daniela Ștefănescu

 

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here