Accident rutier mortal produs la ieşirea din Drobeta Turnu Severin, în apropiere de Halînga

0

Miercuri, 4 octombrie 2017, ora 20.44, pe DN 67, în afara localității Halînga, judeţul Mehedinţi, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Izvoru Bîrzii, județul Mehedinți, în timp ce conducea, din direcția Motru – Drobeta Turnu Severin, un autoturism, a acroşat un bărbat în vârstă de 55 ani, din localitatea Salcia, județul Mehedinți, care se angajase în traversarea drumului prin loc nepermis și fără să se asigure.

În urma impactului pietonul a fost proiectat pe partea carosabilă, fiind călcat de un alt autoturism, condus de un tânăr în vârstă de 26 ani, din localitatea Magheru, județul Mehedinți, care circula în aceeași direcție ca și primul autoturism. Din nefericire pietonul și-a pierdut viața zdrobit de roțile mașinii.

După producerea accidentului, conducătorul primului autoturism, și-a continuat deplasarea revenind la fața locului la ora 22.40.

Cei doi conducători auto posedau permise de conducere valabile pentru categoria din care faceau parte autovehiculele conduse și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Oamenii legii au întocmit dosar penal.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here