Un tânăr din Tomșani a ajuns în arestul IPJ Vâlcea, după ce a fost prins beat la volan, cu permisul de conducere anulat și numere false

0

Polițiștii rutieri din Horezu au dispus reținerea pentru 24 de ore, față de un tânăr care a condus un autoturism neînmatriculat pe drumurile publice, având dreptul de conducere anulat și aflându-se sub influența alcoolului.

Din cercetări efectuate de polițiști s-a constatat că în cursul zilei de sâmbătă, 7 octombrie 2017, G.L.C., în vârstă de 31 de ani, din comuna Tomșani, a fi condus un autoturism neînmatriculat pe drumurile publice din localitate, pe care avea montate plăcuțe de înmariculare cu numere atribuite unui alt autoturism.

De asemenea, polițiștii au constatat că tânărul avea o alcoolemie de 0,50 mg per litru alcool pur în aerul expirat și dreptul de conducerea autovehicule pe drumurile publice, anulat.

În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii rutieri au dispus reținerea tânărului pentru 24 de ore, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, din cadrul l.P.J. Vâlcea.

Cercetările sunt continuate de oamenii legii, sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice, fără permis de conducere și sub influența alcoolului, fapte prevăzute de Codul Penal.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here