Garsonieră afectată de un incendiu izbugnit în Drobeta Turnu Severin – 40 de persoane evacuate

0

Astăzi, 11 octombrie 2017, la ora 02.31, cinci echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin au intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autoplatformă pentru salvare de la înălțime şi o ambulanță SMURD, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o garsonieră, în municipiul Drobeta Turnu Severin.

La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta violent, cu flacără deschisă, la întreaga locuinţă, situată la etajul 2 al unui bloc de locuit cu patru etaje. Pompierii au acţionat pentru stingerea incendiului, concomitent cu evacuarea a 40 de persoane, care nu au necesitat îngrijiri medicale.

În interiorul garsonierei, a fost găsită o victimă inconştientă – un bărbat în vârstă de 57 de ani, care nu prezenta semne vitale. Paramedicii SMURD i-au efectuat manevre de resuscitare, fiind predată, cu funcţii vitale, echipajului SAJ, care l-au transportat la UPU.

Au ars bunurile de uz casnic din bucătărie și dormitor în proporție de 80%. În urma incendiului, au fost afectate şi bunuri situate în exteriorul garsonierei situate la etajul superior: două copertine, un aparat de aer condiţionat şi tâmplăria din aluminiu a terasei. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost determinată de o ţigară aprinsă căzută pe nişte deşeuri de hârtie.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here