Jandarmeria Olt asigură ordinea publică în Caracal, la „Zilele Recoltei în Olt-Romanaţi” și la „Bâlciul Anual” din Corabia

0

În perioada 13 – 15 octombrie 2017, efective ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, vor asigura măsurile de ordine şi protecţia participanţilor pe timpul evenimentelor cultural- artistice organizate în municipiul Caracal -„Zilele Recoltei în Olt-Romanaţi și în orașul Corabia -„ Bâlciul Anual”.

Totodată, jandarmii olteni vor fi prezenți pentru siguranța cetățenilor, la manifestările religioase desfășurate în municipiile Slatina (resfinţirea Bisericii Sf.Mina) și Caracal ( sfințirea Bisericii Buna Vestire), cât și în orașul Balș ( Hramul Bisericii Sf. Parascheva).

Jandarmii vor acționa pentru prevenirea oricăror fapte antisociale, dar și pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, atât în zona de desfășurarea a manifestărilor, cât și pe traseele de afluire/defluire a participanților.

Jandarmeria Olt recomandă cetăţenilor:

  • să evite consumul excesiv de alcool;
  • să acorde o atenţie deosebită obiectelor personale, pentru a evita furturile din buzunare;
  • să nu lase la vedere în interiorul maşinii obiecte de valoare (genţi, poşete, telefoane mobile, etc.);
  • să respecte regulile stabilite de organizatorii evenimentelor;
  • să respecte indicațiile forțelor de ordine și să evite implicarea în conflicte de orice natură, iar în cazul în care sunt martorii săvârsirii unor fapte de natură antisocială să solicite ajutorul forțelor de ordine.

Cetăţenii pot solicita sprijin în situaţia tulburării ordinii publice sau în cazul în care sunt martorii săvârşirii altor fapte antisociale, la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112 sau se pot adresa direct echipajelor de jandarmerie.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here