Prefectul Florian Marin a organizat o întâlnire de lucru pe tema reducerii accidentelor în județul Vâlcea

0

Prefectul județului Vâlcea, Florian Marin, a organizat joi, 9 noiembrie 2017, începând cu ora 8.30, o întâlnire de lucru ce a avut ca temă de discuții, reducerea accidentelor pe raza județului Vâlcea.

La această ședință desfășurată la sediul Instituției Prefectului, a participat subprefectul județului Vâlcea, Aurora Gherghina, șeful Serviciului Poliției Rutiere Vâlcea, Florin Ioniță, conducerea Secției de Drumuri Naționale Vâlcea, precum și președintele Centrului pentru Prevenirea Accidentelor de Circulație și de Muncă, Bogdan Florin Tigaret.

În urma întâlnirii s-a stabilit ca Secția de Drumuri naționale Vâlcea, în baza datelor oferite de Serviciul Poliției Rutiere Vâlcea, să realizeze unele amenajări tehnice în zonele cu risc major de producerea accidentelor rutiere.

Totodată, Poliția Rutieră, va desfășura pe drumurile pe care se produc frecvent accidente rutiere, acțiuni de descurajare a celor care nu respectă legislația rutieră, îndeosebi la regimul vitezei.

La finalul ședinței, cei prezenți, au convenit ca periodic să existe astfel de întâlniri, funcție și de dinamica evenimentelor rutiere apărute.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here