Accidentul de la Oltchim – precizări

0
imagine - ARHIVA

Până în acest moment nu sunt informații verificate care să confirme o situație reală. Redacția tembelă a unei publicații vâlcene, coordonată în mod tradițional haotic, a difuzat informații care nu au legătură cu realitatea, folosind ilegal imaginea unui om care din păcate s-a stins din viață în mod tragic.

În scurt timp vă informăm cu date actualizate privind această tragedie produsă pe platforma chimică Oltchim.

Informații actualizate – 13 decembrie 2017/ ora 13.40

În urma unui apel telefonic la 112, la locului accidentului a intervenit o ambulanță a combinatului Oltchim, un echipaj SMURD și două mașini ale Serviciului de Ambulanță Vâlcea. Membrii echipajului SMURD au aplicat unui bărbat de 48 de ani măsuri de resuscitare cardio-pulmonară. Din păcate acesta a pierdut lupta cu viața.

Șeful secției, un bărbat în vârstă de 59 de ani, găsit și el lângă vasul colector unde s-a produs tragicul eveniment – a fost transportat în stare gravă la Spitalul Județean Vâlcea.

Oamenii legii efectuează cercetări pentru stabilirea modului în care s-a produs acest accident. Precizăm că nu se cunoaște situația reală și ne delimităm de supoziții neargumentate.

Se presupune că cele două persoane au căzut de la 4 metri. Informația pare ciudată și nu este confirmată de probe sau declarații.

La sosirea lor, echipajele de intervenție au găsit victimele scoase din interiorul vasului colector – în care s-a produs accidentul.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here